Μέθοδοι πληρωμήςΣτην προσπάθειά του να κερδίσει μια θέση ως διεθνής bookmaker, ο MrXbet διαθέτει υπηρεσίες που επιτρέπουν στους παίκτες από όλο τον κόσμο να απολαύσουν μια βέλτιστη εμπειρία στοιχηματισμού υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Όσον αφορά την πραγματοποίηση καταθέσεων και αναλήψεων, ο MrXbet διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής στους παίκτες ανάλογα με τη χώρα διαμονής τους. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις μεθόδους πληρωμής που έγιναν αποδεκτές από αυτόν τον bookmaker στην Ελλάδα.


Παραπάνω από 15 τρόποι κατάθεσης χρημάτων στον λογαριασμό

Αφού εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του bookmaker, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας για να ξεκινήσετε την τοποθέτηση στοιχημάτων. Όταν το κάνετε, ο MrXbet σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες από 15 μεθόδους πληρωμής, για να κάνετε τις καταθέσεις σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρήματα μέσω παραδοσιακής τραπεζικής μεταφοράς (τουλάχιστον 10 ευρώ και μέγιστο 5.000 ευρώ) ή Ideal (τουλάχιστον 10ευρώ και μέγιστο 20.000 ευρώ) ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κυριότερες πιστωτικές κάρτες, όπως Visa και MasterCard (τουλάχιστον 20 ευρώ και μέγιστο 1.000 ευρώ). Ενώ δεν εισπράττονται τέλη για καμία από αυτές τις επιλογές, το πλεονέκτημα της χρήσης μιας τραπεζικής κάρτας είναι ότι οι συναλλαγές διεκπεραιώνονται αμέσως, ενώ ο χρόνος επεξεργασίας για τις τραπεζικές μεταφορές μπορεί να ποικίλλει.

Κατάλογος επιλογών πληρωμής -1 Κατάλογος επιλογών πληρωμής -2

Ωστόσο, οι τραπεζικές μεταφορές και οι τραπεζικές κάρτες δεν είναι οι μόνοι τρόποι που δέχεται ο MrXbet, για να κάνετε καταθέσεις στο λογαριασμό σας. Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, ο MrXbet, σας επιτρέπει επίσης να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως:

  • Skrill (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 5,000 EUR, ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να ποικίλλει)
  • Ecopayz (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 10,000 EUR, άμεσα)
  • Paysafecard (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 10,000 EUR, άμεσα)
  • Neteller (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 5,000 EUR, άμεσα)
  • Webmoney (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 2,500 EUR, ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να ποικίλλει)
  • Quiwi Wallet (ελάχιστο 9 EUR και μέγιστο 1,900 EUR, ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να ποικίλλει)
  • Much Better (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 5 000 EUR, ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να ποικίλλει)

Προπληρωμένες κάρτες όπως η PayzWin (ελάχιστο 20 EUR, άμεσα), Astropaycard (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 10,000 EUR, άμεσα) και CashToCode (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 5,000 EUR, ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να ποικίλλει).Ο MrXbet επιτρέπει επίσης τη χρήση υπηρεσιών άμεσων πληρωμών, όπως το Cashlib (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 250 EUR) και το Zimper (ελάχιστο 10 EUR και μέγιστο 1,000 EUR).

Σχεδόν όλες οι μέθοδοι πληρωμής που χρησιμοποιούνται γενικά σε άλλους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών είναι διαθέσιμες. Ωστόσο, η προσθήκη κρυπτο-νομισμάτων στον κατάλογο των αποδεκτών μεθόδων πληρωμής είναι κάτι που ίσως πρέπει να εξετάσει αυτός ο bookmaker. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα οποιωνδήποτε λύσεων πληρωμών αναφέρονται παραπάνω μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για να πάρετε μια εξατομικευμένη λίστα των διαθέσιμων επιλογών πληρωμής, μεταβείτε στην ενότητα "Deposits" του ιστότοπου και επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας.


Πώς να κάνετε ανάληψη κερδών ή υπολοίπου από τον MrXbet

Ο MrXbet επεξεργάζεται αιτήματα ανάληψης των κερδών ή του υπολοίπου αυτόματα και συνήθως εντός 24 ωρών για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και εντός 3 έως 10 εργάσιμων ημερών για τις αναλήψεις που πραγματοποιούνται με τραπεζική κάρτα. Με λίγες εξαιρέσεις, οι ίδιες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την κατάθεση μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ανάληψη των κερδών ή του υπολοίπου.

Ο κατάλογος των μεθόδων ανάληψης

Λύσεις πληρωμών όπως οι Ideal, Zimper, Cashlib, CashToCode, Quiwi Wallet ή η Paysafecard δεν επιτρέπουν τις αναλήψεις. Εάν χρησιμοποιείτε τις ανωτέρω μεθόδους για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη παρά μόνο με τραπεζική μεταφορά, με ελάχιστο ποσό 100 ευρώ έναντι 50 ευρώ * που είναι για όλες τις άλλες μεθόδους πληρωμής.. Σημειώστε επίσης ότι, ανεξάρτητα από το ποια λύση πληρωμής έχετε επιλέξει, δεν θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη μεγαλύτερη από 2.500 ευρώ την εβδομάδα.