Η λειτουργία εκτός ΕΕΕΠ σημαίνει προσφορά πολύ ανταγωνιστικών αποδόσεωνΠαρόλο που η εταιρεία εξακολουθεί να είναι σχετικά νέα στην αγορά αθλητικών στοιχημάτων, ο MrXbet έχει καταφέρει να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη των παικτών. Η εγγύηση της τοποθέτησης στοιχημάτων με έναν αξιόπιστο bookmaker, του οποίου ο επαγγελματισμός είναι άψογος, κάνει τις μεγάλες αποδόσεις που ο MrXbet είναι σε θέση να προσφέρει, έναν ακόμα καλύτερο λόγο για να τον δοκιμάσετε. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων και των ειδών στοιχημάτων, είτε είναι ζωντανά είτε pre-game, οι εξαιρετικές αποδόσεις που προσφέρει ο MrXbet είναι ένα από τα πλεονεκτήματα πάνω στα οποία η εταιρεία έχει βασίσει την φήμη της.

Παράδειγμα ζωντανού γεγονότος

Πιθανότατα ήδη γνωρίζετε ότι οι αποδόσεις που παρέχονται από τα πρακτορεία στοιχημάτων με άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές είναι όλο και λιγότερο ελκυστικές και δεν φαίνεται να διαφέρουν πολύ μεταξύ των bookmaker. Και εκτός από την υψηλή φορολογία που επιβάλλεται από τις ρυθμιστικές αρχές τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο, υπάρχει επίσης το γεγονός ότι ορισμένοι bookmakers δείχνουν μια πραγματική έλλειψη πρωτοτυπίας όσον αφορά τη βελτίωση των αποδόσεων τους.

Στην προσπάθειά του να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να συνεχίσει να έχει κέρδη, ο MrXbet προσπαθεί να προσφέρει αποδόσεις καλές ή καλύτερες από αυτές που προσφέρουν οι κορυφαίες σελίδες αθλητικών στοιχημάτων. Για να γίνει αυτό, η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένα εργαλεία στατιστικής ανάλυσης και εφαρμόζει ένα λογικό περιθώριο, έτσι ώστε να μπορεί τελικά να εγγυηθεί ένα ελκυστικό ποσοστό κέρδους.


Στην πράξη, αυτή η εξίσωση επιτρέπει τις αποδόσεις να προσεγγίζονται σύμφωνα με τα πρότυπα του χώρου και γι 'αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όσους παίκτες επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις των στοιχημάτων τους. Επιλέγοντας τον MrXbet, οι παίκτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα ποντάρουν με αποδόσεις που κυμαίνονται στον μέσο όρο της διεθνούς αγοράς.

Προφανώς, δεν έχουν όλα τα αθλήματα, τα γεγονότα και τα είδη στοιχημάτων του MrXbet την ίδια σημασία. Όπως και πολλές άλλες σελίδες, ο MrXbet έχει καταστήσει το ποδόσφαιρο το κορυφαίο άθλημα από όσα προσφέρει, και εκτός από ένα ευρύ φάσμα γεγονότων και ειδών στοιχημάτων, προσφέρει μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα στοιχήματα 1Χ2 και τα στοιχήματα σε αγώνες υψηλών στοιχημάτων, όπου δίνονται οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις, μπορεί να έχουν payout rate που μερικές φορές ξεπερνά το 90%.

Υπολογισμός περιθωρίου

Σαν παράδειγμα ας πάρουμε τον αγώνα μεταξύ Wolfsburg και Koln από τη Bundesliga 2019/2020 (το screenshot είναι από τις 17 Αυγούστου 2019, οπότε και γράφτηκε το άρθρο).
Το περιθώριο του MrXbet είναι:

  • (1/1.92)+(1/3.5)+(1/3.80)= 1.06970...
  • Αυτό σημαίνει περιθώριο 6.97% και άρα payout rate 93.029%

Ως αποτέλεσμα του ανανεωμένου ενδιαφέροντος των παικτών, τα αθλήματα όπως το τένις και το μπάσκετ έχουν πλέον και αυτά καλές αποδόσεις. Σε γενικές γραμμές, ο MrXbet καταβάλλει προσπάθειες για βελτίωση των αποδόσεων, που ήδη είναι από τις κορυφαίες στον κλάδο.

Οι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι η πλατφόρμα του MrXbet υπολογίζει τα κέρδη βάσει του ευρωπαϊκού συστήματος αποδόσεων (ή δεκαδικών). Ευτυχώς, οι παίκτες από την Ελλάδα δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτή τη μορφή αφού είναι οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενοι στη χώρα.