Τι ισχύει για τα μπόνους του MrXbet;Η πολιτική του MrXbet για την ανταμοιβή των πελατών του είναι πιθανή, γιατί αυτή η πλατφόρμα έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για όλο και περισσότερους παίκτες. Ο bookmaker έχει θεσπίσει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που περιλαμβάνει ένα μπόνους καλωσορίσματος για νέα μέλη και άλλα τακτικά μπόνους που προσφέρονται σε μηνιαία βάση με σκοπό να ανταμείψει παίκτες που χρησιμοποιούν τακτικά την πλατφόρμα.

Κατάλογος προσφορών 1Κατάλογος προσφορών 2Κατάλογος προσφορών 3

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που αφορούν αυτά τα μπόνους αναθεωρούνται τακτικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να συμβουλευτείτε την ενότητα "Προσφορές" του ιστότοπου, για να λάβετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Σε αυτό το άρθρο, ωστόσο, θα σας δώσουμε μια ιδέα σχετικά με το τι μπορείτε να περιμένετε, αν επιλέξετε να παίξετε στον MrXbet.


Το μπόνους καλωσορίσματος: μια ματιά σε κάποιους από τους όρους

Ο MrXbet έχει δημιουργήσει μια ειδική προσφορά καλωσορίσματος με σκοπό να επιτρέψει στους νέους χρήστες του να ξεκινήσουν να παίζουν στην πλατφόρμα με την άνεση τους. Έτσι, κάθε παίκτης που γίνεται μέλος στον ιστότοπο δικαιούται αυτομάτως ένα μπόνους καλωσορίσματος έως και 100% της πρώτης κατάθεσης, με μέγιστο 100€ (ή το ισοδύναμο στο προτιμώμενο από τον παίκτη νόμισμα). Οι συνδρομητές πρέπει να καταθέσουν τουλάχιστον 20 € (ή το ισοδύναμο σε άλλο νόμισμα) για να λάβουν το συγκεκριμένο μπόνους. Παρόλα αυτά, η αξίωση και η απελευθέρωση αυτού του μπόνους υπόκειται επίσης σε ορισμένους όρους.

Πρώτα απ 'όλα, για να πιστωθεί το μπόνους στο λογαριασμό σας, πρέπει να κάνετε ένα αίτημα, αφού κάνετε την πρώτη σας κατάθεση. Ωστόσο, δεν έχετε πλέον το δικαίωμα να κερδίσετε αυτό το μπόνους αν προκύψει ένα κερδισμένο στοίχημα. Με άλλα λόγια, δεν λαμβάνετε το μπόνους, αν κερδίσετε χρήματα με την αρχική κατάθεσή σας.

100€ διαθέσιμα για ποδόσφαιρο

Εκτός από την προαναφερθείσα εξαίρεση, εξακολουθείτε να είστε ωφελούμενος από την προσφορά καλωσορίσματος της πλατφόρμας, αλλά πρέπει να πληρούνται ορισμένοι όροι πριν από την αποδέσμευση του. Πρακτικά, αυτό το bμπόνους πρέπει να τζιραριστεί έξι φορές σε στοπιχήματα με αποδόσεις υψηλότερες ή ίσες με 1.6 με μέγιστο τα €20. πριν μπορέσει να μετατραπεί σε πραγματικά χρήματα. Ωστόσο, τα κερδοφόρα στοιχήματα ή τα στοιχήματα που τοποθετούνται στο ίδιο γεγονός εξαιρούνται. Αυτό ισχύει και για στοιχήματα σε ιπποδρομίες. Από την άλλη πλευρά, είναι δυνατή η πραγματοποίηση μονών, πολλαπλών και συστημάτων στοιχημάτων, τόσο στο live, όσο και στο pre-game.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι παίκτες από ορισμένες χώρες ενδέχεται να μην μπορούν να επωφεληθούν από το μπόνους καλωσορίσματος. Ο κατάλογος περιλαμβάνει χώρες όπως η Σερβία, η Βραζιλία, η Δανία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Μακεδονία, η Εσθονία, η Λιθουανία.
Κάποιες φορές ο MrXbet απαιτεί έγγραφα για ταυτοποίηση (Γνώρισε τον Πελάτη σου) του παίκτη. Εάν η διαδικασία ταυτοποίηση δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς, τυχόν μπόνους (ή/και κέρδη από τα στοιχήματα) ενδέχεται να κατασχεθούν.
Είναι προς το συμφέρον σας να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας την πραγματική σας διεύθυνση και ταυτότητα επειδή ο MrXbet δεν έχει περιορισμούς.


Ειδικές προωθητικές προσφορές

Εκτός από το μπόνους καλωσορίσματος που αναφέρθηκε νωρίτερα, αυτός ο bookmaker έχει δημιουργήσει περιστασιακές προσφορές για να ενισχύσει την στοιχηματική εμπειρία των πιστών παικτών. Για παράδειγμα, η μηνιαία προσφορά Sport σας επιτρέπει να λαμβάνετε το 50% της πρώτης σας κατάθεσης κάθε μήνα, μέχρι 100 € (ή το ισοδύναμο στο νόμισμα της επιλογής σας). Αυτά τα χρήματα προστίθενται στο λογαριασμό σας μόνο αφού έχετε χρησιμοποιήσει πλήρως τις καταθέσεις σας. Επιπλέον, αυτό το μπόνους δεν καταβάλλεται για τυχόν κέρδη που κερδίζονται από μια κατάθεση. Ορισμένες προϋποθέσεις πρέπει επίσης να πληρούνται για να μπορέσουν να αποδεσμευθούν.

100 € κάθε μήνα

Πρέπει επίσης να στοιχηματίσετε το μπόνους έξι φορές σε στοιχήματα με αποδόσεις υψηλότερες ή ίσες με 1.6, με μέγιστο ποσό τα 20€. Τα πολλαπλά στοιχήματα και τα συστήματα που γίνονται τόσο πριν το παιχνίδι όσο και live είναι επίσης αποδεκτά. Όπως και στην περίπτωση του μπόνους καλωσορίσματος, οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν διπλότυπα στοιχήματα ή να τοποθετήσουν στοιχήματα στο ίδιο γεγονός. Αυτό ισχύει και για τα στοιχήματα που κερδίζουν καθώς και για στοιχήματα σε ιπποδρομίες.