Γίνε συνεργάτης του MrXbetΕάν είστε webmaster, blogger ή έχετε μια σελίδα στα social media, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα προωθώντας τον MrXbet μέσω του κερδοφόρου προγράμματος συνεργατών. Όντας συνεργάτης του MrXbet μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου ή της σελίδας σας.


Αυτό το πρόγραμμα σου δίνει πρόσβαση σε συνεργασίες με τους MrXbet, ExclusiveBet και Easybet σε κάθε διαθέσιμη χώρα και γλώσσα. Θα βρείτε συνδέσμους παρακολούθησης για προσφορές σε Αθλήματα, eSport και Casino που θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε τους παίκτες που εγγράφονται και καταθέτουν χρήματα μέσω της σελίδας σας. Αυτός ο σύνδεσμος είναι ένας απλός κώδικας που μπορείτε να αντιγράψετε στους ιστότοπους σας ή στις σελίδες στα social media, ακριβώς όπως ένας σύνδεσμος χορηγίας.


Γίνονται δεκτοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο, όμως θα πρέπει να είστε καταχωρημένος ως επιχείρηση πρκειμένου να γραφτείτε στο πρόγραμμα.


Πρώτο τμήμα της αίτησης για το πρόγραμμα συνεργατών του MrXbet


Υποστηρικτικό πλάνο ανταμοιβής και γρήγορες πληρωμές

Το πρόγραμμα συνεργατών του MrXbet παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε εξαιρετικές προμήθειες και μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μετατροπής στην αγορά. Τα κέρδη που δημιουργείτε μέσω του ιστότοπου ή της σελίδας σας αμείβονται ανάλογα και σας παρέχονται ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ που χρειάζεστε για να τα παρακολουθήσετε και να τα μεγιστοποιήσετε. Με υποστήριξη, όπως εργαλεία παρακολούθησης, banners και κιτ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα έχετε ό, τι χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Και, το πιο σημαντικό, η πληρωμή είναι γρήγορη και εύκολη.

Το πρόγραμμα συνεργατών χρησιμοποιεί το μοντέλο Μερίδιου Εισοδήματος, το οποίο σημαίνει ότι θα λάβετε ένα ποσοστό των κερδών που κερδίζει οποιοσδήποτε bookmaker προωθείτε, όσο οι παίκτες σας παραμένουν ενεργοί στην πλατφόρμα στοιχημάτων. Θα αρχίσετε να λαμβάνετε προμήθειες μετά την απόκτηση 500€ και οι πληρωμές θα γίνονται με τραπεζική μεταφορά, Neteller ή άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Μόλις εγγραφείτε στο πρόγραμμα, ένας manager συνεργατών θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας παράσχει ατομική υποστήριξη. Θα σας προμηθεύσουν ειδικά γραφικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα διαθέσιμα εμπορικά σήματα καθώς και θα σας ενημερώσουν για τυχόν νέα προϊόντα.